Offshore Nurse/Medic

Employer: Heerema Marine Contractors
Location: Leiden, Netherlands

Job description
Als geregistreerd verpleegkundige begint je dag met het openen van het volledig functionele offshore-ziekenhuis en het controleren van de medische uitrusting en apotheek om ervoor te zorgen dat alles gereed staat voor dagelijkse en spoedbehandelingen. Je brengt veel van je tijd in de kliniek door met het beoordelen en behandelen van medische aandoeningen. Ook geef je advies over gezondheid en doe je bloeddrukmetingen, controleer je het cholesterol en voer je longfunctietesten uit. De verpleegkundige adviseert ook de kapitein en houdt het gezondheidsbeleid in de gaten, zoals infectieziektes, lucht- en waterkwaliteit en de gezondheidsomstandigheden op de werkplek in samenwerking met de Facility Manager. Je coƶrdineert de werkzaamheden van de Eerste Hulp en het stretcherteam en je houdt de Personen Aan Boord (PAB)-administratie bij. Je andere taken zijn o.a.: Bijhouden van de medische administratie; Bijhouden van een gecontroleerd logboek voor medicijnen; Opvolgen van medisch advies van een dokter op het vasteland in geval van verwondingen of ziekte; Assisteren bij helikoptervluchten; Verzorgen van periodieke medische opfriscursussen voor EHBO&39;ers aan boord. Jouw profiel Je hebt een diploma Verpleegkunde A; Je bent geregistreerd bij BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg); Je hebt minimaal 3 jaren ervaring als verpleger (ambulance, traumateam); Je hebt een geldige opleiding tot traumaverpleegkundige (TNCC); Je hebt een geldige cursus prehospitale traumazorg (PHTLS) gevolgd; Je hebt periodiek bijscholingscursussen gedaan om je vakbekwaamheid te handhaven; Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Een informele werksfeer in een internationale omgeving; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, pensioenregeling en diverse verzekeringen; Dienstrooster: vijf weken op / vijf weken af; Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling; Mogelijkheden om je eigen initiatieven te ontwikkelen en zelfstandig te kunnen werken binnen een team van toegewijde collega’s. Dit kan variĆ«ren vanwege de aard van onze werkzaamheden.


Apply


About this company
Heerema Marine Contractors (HMC) is a world leading marine contractor in the international offshore oil and gas industry.

HMC excels at transporting, installing and removing offshore facilities. These include fixed and floating structures, subsea pipelines and infrastructures in shallow waters, deep and ultra deep waters. HMC manages the entire supply chain of offshore construction, from design through to completion



Popular posts from this blog

Medical Doctor (Offshore)