Medic / Offshore Nurse - North Sea

Recruiter: Redwave
Location: Offshore - North Sea
Sal: € 3,800 - € 4,000 gross p / month
Sluitingsdatum: 26 februari 2021

Hoe ziet je functie eruit?

Jij droomt al tijden van een baan op de Noordzee. Een baan waarbij je als verpleegkundige jouw offshore collega’s van de beste medische zorg voorziet. Jij bent flexibel en wordt graag op wisselende projecten ingezet. Wat voor jou? Neem dan nu contact op!


Als Medic is het verlenen van acute medische zorg jouw belangrijkste taak, maar erzit nog veel meer in jouw takenpakket. Je beheert de medische voorraad zodat je nooit misgrijpt en altijd te hulp kan schieten. Jij bent verantwoordelijk voor de hygiëne op jouw platform. In je dagelijkse bezigheden is het vooral belangrijk dat je initiatief toont en zoveel mogelijk taken oppakt. Een gedeelte van onze Medics werkt op een vaste plek, maar een groot gedeelte werkt op projectbasis. Dit houdt in dat je flexibel wordt ingezet en afwisselende projecten zult ondersteunen. Dit kan zeer ad hoc zijn, maar het lukt ons vrijwel altijd om je 2 tot 3 maanden van tevoren in te plannen. In dat geval heb je geen vast werkrooster, maar daar staat tegenover dat jouw werk extra gevarieerd is.

Hoe ziet je werkplek eruit?

“Alleen samen krijgen we corona onder controle” is in dit geval wel heel relevant. Door de huidige veiligheidsmaatregelen rondom het COVID19 virus, zijn er verscherpte en extra maatregelen op de Helihaven in Den Helder. Op dit project kan jij nu als Medic een bijdrage leveren. Jij zorgt dat het offshore werken verantwoord plaats kan blijven vinden. Wie weet stap jij voor je volgende project wel zelf in de helikopter als vervoer naar jouw werkplek.


Wat bieden wij jou?

Ontwikkelmogelijkheden: Als de mogelijkheid zich voordoet om offshore te werken zal je verschillende offshore trainingen en cursussen die wij aanbieden gaan volgen om bijvoorbeeld je Helicopter Landing Officer (HLO), Member Fire Fighting, VCA of Marcom A certificaat te behalen
Medisch up-to-date: Wij verzorgen jaarlijks de Nogepa 2.11 Offshore Medics cursus, een op maat gemaakte 4-daagse cursus Voorbehouden Medische Handelingen waardoor jouw medische competenties altijd op peil blijven. Als collega doe je hier natuurlijk aan mee!
Wij hebben de intentie om een lange termijnrelatie met je aan te gaan. We helpen je daarom ook graag verder bij het opbouwen of voortzetten van jouw carrière
Unieke werkplekken aan land en op zee
Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid: Jij drukt je eigen stempel op je functie
Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen € 3.800,- en € 4.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering.

Wat heb jij in huis?
Minstens 2 jaar recente werkervaring bijvoorbeeld bij de Spoedeisende Hulp (SEH) afdeling in het ziekenhuis, bij de Ambulance of bij Defensie
Een Verpleegkundige A diploma
Een BIG-registratie
Een flexibele houding tegenover het werken voor verschillende opdrachtgevers op verschillende platformen. Jij past je snel aan binnen een kleine, hechte gemeenschap
Administratieve vaardigheden
Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Wie zijn wij?

Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Wij kunnen jou projecten bij verschillende opdrachtgevers en op unieke locaties bieden. Zo werken onze collega’s op productieplatformen, booreilanden of accommodatieplatformen in de Noordzee. Bij olieraffinaderijen en op- en overslagbedrijven in de grote Nederlandse havens, maar ook bij bedrijven in de petro(chemische) en zware industrie. Met 400 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd, je krijgt het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Declaraties betalen wij altijd bij je eerstvolgende loonbetaling.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze collega’s en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!

Kan jij solliciteren tijdens de coronavirus periode?

Ja, jij kan 'gewoon' solliciteren. Ondanks dat het coronavirus (COVID-19) onze samenleving flink in de greep houdt, vinden wij het belangrijk dat jouw sollicitatie zo aangenaam mogelijk verloopt. Uiteraard doen wij er alles aan om jouw gezondheid en die van onze collega’s te waarborgen. Om die reden kiezen wij ervoor om de gesprekken zoveel mogelijk via videobellen te doen. Wij snappen heel goed dat jij niet wilt wachten en dat hoeft dus ook niet! Lijkt dit je wat? Solliciteer direct!


Solliciteer nu

Popular posts from this blog

Medical Doctor (Offshore)